Kwaliteit met oog voor detail

Alleen het beste is goed genoeg

Mijn naam is Martijn en ik heb ruim 20 jaar ervaring in de bouw. Ik werk als zelfstandig ondernemer en ben multi inzetbaar voor de meest uiteenlopende verbouwingswerkzaamheden. MultiService Tinus is een relatief klein bouwbedrijf hierdoor kan ik de kwaliteit leveren waar ik voor sta, zonder opgelegde tijdsdruk.

In de afgelopen 20 jaar heb ik ruim ervaring opgedaan en geleerd dat mijn hart voornamelijk ligt bij loodgieterswerk. Van het aanleggen van een aan en afvoerleiding tot het plaatsen van een complete badkamer. Het belangrijkste voor mij is dat mijn werk goed wordt gedaan en dat de opdrachtgever na oplevering meer dan tevreden is met het resultaat.

Behalve voor loodgieterswerk kunt u bij mij ook terecht voor uiteenlopende timmermansklussen. Het bouwen van een tuinhuisje, het plaatsen van een schutting of onderhoudswerkzaamheden. Ik help u graag verder.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact met mij op en ik zal u persoonlijk adviseren/ te woord staan.